Structură

Structură

ASR Prințul de Wales

ASR Prințul de Wales

Fundația Prințul de Wales

ASR Prințul de Wales are o afecțiune aparte pentru România, el ajungând pentru prima dată în Transilvania în 1998. Un suporter pasionat al zonelor de la țară și un botanist amator, ASR a descoperit atunci o zonă rurală idilică, în mare parte dispărută din Marea Britanie. De la acea primă vizită, ASR a revenit de multe ori în Transilvania și fiecare vizită l-a convins și mai mult să ajute la păstrarea peisajelor unice, a arhitecturii tradiționale și a unui mod de viață neschimbat de sute de ani. În 2015, Prințul de Wales a fondat propria sa organizație caritabilă în România, pentru a duce mai departe munca lui în beneficiul acestei țări.

ASR este Președinte sau Patron a peste 420 de organizații caritabile. Dintre acestea, 14 formează grupul The Prince’s Charities. Fundația Prințul de Wales face parte din The Prince’s Charities Group.

Andrew Wright

Andrew Wright

Chair- Fundația Prințul de Wales

După absolvirea Universității Oxford, Andrew a lucrat în lumea financiară din Londra, inclusiv pentru bănci multinaționale precum Morgan Stanley, Deutsche Bank, Lehman Brothers și mai recent UBS. În prezent, Andrew este Trezorier al Altețelor Sale Regale Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall. El ocupă și funcția de Director Executiv al organizației The Prince of Wales’s Charitable Foundation UK, o organizație fondată de Prințul de Wales în 1979, ce sprijină The Prince’s Charities Group.

Paula Wilson

Paula Wilson

Membru în Board- Fundația Prințul de Wales

După absolvirea Facultății de Drept, Paula a urmat cursuri de contabilitate de specialitate. De-a lungul anilor, a lucrat atât în mediul privat, cât și în domeniul caritabil, ocupând funcții contabile. Paula a fost „Head of Finance” al organizației The Princes’s Trust din Marea Britanie. În prezent, Paula este Responsabil Financiar al ASR Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall. Ea deține și rolul de Director Financiar al The Prince of Wales’ Charitable Foundation UK.

Contele Tibor Kalnoky

Contele Tibor Kalnoky

Membru în Board- Fundația Prințul de Wales

Descendent al unei familii transilvănene persecutate, Contele Kalnoky s-a născut în Germania și a fost educat în Franța. Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară, după căderea cortinei de fier, el s-a reîntors la casa familiei sale din Transilvania. Pasionat deopotrivă de patrimoniul natural și de cel cultural, Contele Kalnoky a sprijinit eforturile ASR Prințul de Wales de păstrare a comorilor naturale și culturale ale României, precum și eforturile de dezvoltare durabilă a comunităților rurale.

Aura Woodward

Aura Woodward

Director Executiv- Fundația Prințul de Wales

Aura Woodward este Director Executiv al Fundației Prințul de Wales. Aura lucrează în sectorul caritabil de mai bine de un deceniu și are o experiență bogată în domeniul strategiilor de dezvoltare, strângere de fonduri, management de proiecte multinaționale și proiecte pentru comunități rurale. În trecut, a fost Director al INTBAU (The International Network for Traditional Building Architecture & Urbanism) și consultant al ASR Prințul de Wales în materie de programe caritabile în România. Aura este fost jurnalist BBC, unde a lucrat ca reporter, prezentator și producător. Aura este licențiată în drept și absolventă a Școlii de Jurnalism BBC.


 

Susține proiectele noastre!

Donează